Vi ser at kød (og frugt, grønt, kager, ost), der opbevares i en NeoCat behandlet atmosfære, holder sig bedre.
Kød, der modnes i en NeoCat´s-behandlet atmosfære, holder på kødsaften, bevarer farven og fedtet i kødet bliver ikke harsk. Desuden bliver kødet mere mørt.
Det hænger sammen med tre faktorer.
Fugten i en NeoCat-behandlet atmosfære får en højere pH. Ved en højere pH binder kødet mere vand.
NeoCat-behandlingen har en klar antioxidant effekt på sine omgivelser og dermed bliver kødet ikke gråt og fedt ikke så hurtigt harsk.
NeoCat-katalysatoren svækker bindinger i kødets fibre og kødet bliver mere mørt.
Effekten fra en NeoCat breder sig i lokalet til al fugt i luft og i ferskvarer inden for få timer.
Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.
+45 22 55 46 47
per@biogram.dk