da
Mobil (+45) 22 55 46 47
da
Mobil (+45) 22 55 46 47

Modning af fødevarer

Modning af kød, Ost, kager mm.

Hvorfor bliver frugten brun og kødet gråt?
Kødkvalitet – vandbindingsevne ved forskellige ph-værdier.

Vi ser at kød (og frugt, grønt, kager, ost), der opbevares i en NeoCat behandlet atmosfære, holder sig bedre.

Kød, der modnes i en NeoCat´s-behandlet atmosfære, holder på kødsaften, bevarer farven og fedtet i kødet bliver ikke harsk. Desuden bliver kødet mere mørt.

Det hænger sammen med tre faktorer.

Fugten i en NeoCat-behandlet atmosfære får en højere pH. Ved en højere pH binder kødet mere vand.

NeoCat-behandlingen har en klar antioxidant effekt på sine omgivelser og dermed bliver kødet ikke gråt og fedt ikke så hurtigt harsk.

NeoCat-katalysatoren svækker bindinger i kødets fibre og kødet bliver mere mørt.

Effekten fra en NeoCat breder sig i lokalet til al fugt i luft og i ferskvarer inden for få timer.

Er du klar til en gennemgang?

Vi står klar til at hjælpe dig

Download vores brochure

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 22 55 46 47
per@biogram.dk

Få et tilbud